Laatste berichten

22-12-2015  Heijmans ontwikkelt Willemspoort

Heijmans heeft met Syntrus Achmea Real Estate & Finance en BrabantWonen overeenkomsten ondertekend voor de ontwikkeling en bouw van 227 woningen binnen de gebiedsontwikkeling Willemspoort. De waarde van de overeenkomsten bedraagt circa € 41 miljoen. Naast de 227 woningen brengt Heijmans zelf 75 appartementen voor vrije verkoop op de markt.

De overeenkomst tussen Heijmans en Syntrus Achmea Real Estate & Finance omvat de bouw en ontwikkeling van 152 appartementen voor de vrije verhuur. Syntrus neemt deze woningen in portefeuille namens een van haar opdrachtgevers. BrabantWonen neemt 75 appartementen af voor de sociale sector. Heijmans brengt zelf nog 75 appartementen voor vrije verkoop op de markt.

Begin 2016 start fase 1 van het project en worden de eerste 75 huur- en 25 koopwoningen gerealiseerd. Oplevering van de in totaal meer dan 300 appartementen vindt naar verwachting in 2019 plaats.

Sinds 2010 werkt Heijmans samen met Gemeente 's-Hertogenbosch en BrabantWonen aan gebiedsontwikkeling Willemspoort. De nieuwe appartementen vormen een belangrijke aanvulling op het aanbod van woningen in het middensegment in 's-Hertogenbosch. De ondertekende overeenkomsten passen in de door Heijmans ingezette strategie op binnenstedelijke transformatie.

Naast de appartementen zijn binnen de gebiedsontwikkeling Willemspoort ook een hotel en horecaruimte opgenomen.

22 Dec 2015 |20:16|   Bron:  Den Bosch Politiek | Auteur: Alfred Heeroma

Dit bericht is 1967 maal bekekenEr zijn geen reacties
______________________________________________________________________________

Reageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 1963 in

* Verplicht, mail komt niet op site
U kunt reageren op dit bericht

Columns

  • Leeg