Home Nieuws Columns Gemeenteraad Verkiezing Over Contact Disclaimer
Disclaimer

Disclaimer
08-Sep-2023


Den Bosch Politiek is een particulier initiatief en wordt niet financieel ondersteund door derden. De doelstelling van de site is om inzicht te geven van wat er nu gebeurt in de Bossche politiek. De site was actief van 2010 tot 2015. In september 2023 is de site opnieuw opgestart.

De redactie is niet verantwoordelijk voor enige nadelige gevolgen die de content van deze site mogelijk zou veroorzaken. Indien men van mening dat er onjuiste of onvolledige informatie op deze site staat, wordt men verzocht contact op te nemen met de redactie.

In het verleden zijn er via feeds en filters artikelen van derden op deze site terechtgekomen. Deze zijn verwijderd. Mocht er toch een artikel van derden op deze site staan, gelieve hier dan melding van te maken. Deze zal dan alsnog verwijderd worden.

Overname van de content van deze site is alleen toegestaan na toestemming met bronvermelding. Het overnemen van teksten zonder melding, kan beschouwd worden als inbreuk op het copyright. Overname ten behoeve van commerciële activiteiten is niet toegestaan zonder vergoeding.

Per september 2023 vallen de activiteiten van Den Bosch Politiek onder De Vrije Letter.

Auteur: Alfred Heeroma